Free counters!

Slovenské národné hnutie v medzinárodnom kontexte

Slovenské národné hnutie v medzinárodnom kontexte
Moja posledná vedecká kniha

Zoznam mojich 9.vedeckých monografií

  • Moje vedecké monografie: Slovenské národné hnutie v medzinárodnom kontexte. Od roku 1820 do vzniku Slovenského štátu. Autor: Milan Krajcovic ISBN: SAP 2009 Súhrnná vedecká synteza medzinarodneho kontextu slovenskeho emancipacneho hnutia v 19 a 20 storoci. Doteraz taka praca nevznikla Upraviť Odstrániť Poradie Medzinárodné súvislosti slovenskej otázky 1927/1936–1940/1944. Maďarské dokumenty v porovnaní a dokumentmi v Bonne, Bukurešti, Viedni a Prahe. Autor: Milan Krajcovic Pridať ISBN 978-80-8095-034-7 komentovaná vedecka edicia tajnych doteraz neznamych dokumentov zahranicných vlád o slovenskej otázke 1927-1944. Recenzent napisal, ze ide o mimoriadne prinosne dielo Upraviť Odstrániť Poradie Internationalpolitische Konzeptionen der Lösung der slowakischen Frage. Medzinárodnopolitické koncepcie riešenia slovenskej otázky 1914-1922. Autor: Milan Krajcovic Pridať ISBN vedecka monografia s novymi pohladmi a dokladmi na medzinárodne alternativy riesenia slovenskej otázky Upraviť Odstrániť Poradie Kulminacija hegemonističko političke krize 1860-1875. Novi Sad 1986. Seria Istraživanja 11, 101 s. (351-451), 215 rkp.s. Autor: Milan Krajcovic Pridať ISBN vedecká historicka monografia vydaná v zahranicí Upraviť Odstrániť Poradie Slovenská politika v strednej Európe 1890-1901. Spolupráca Rumunov, Slovákov a Srbov. Veda, vydavateľstvo SAV Bratislava 1971 Autor: Milan Krajcovic Pridať ISBN vedecká historická monografia Upraviť Odstrániť Poradie Slovenská spoločnosť v Uhorsku. Slováci a Juhoslovania v národnoemancipačnom zápase v 30. až 70. rokoch 19. storočia. Veda, 1986 Autor: Milan Krajcovic Pridať ISBN vedecká monografia Upraviť Odstrániť 7. Slováci a Juhoslovania v národnoemancipačnom zápase v 30. až 70. rokoch 19. storočia. Dizertácia na získanie vedeckej hodnosti doktora historických vied- DrSc. 1992 SAV Bratislava

Moje posledné monografie: Slovenské národné hnutie v medzinárodnom kontexte/od 1820,460 s.,obálka

Moje posledné monografie: Slovenské národné hnutie v medzinárodnom kontexte/od 1820,460 s.,obálka
Medzinárodné súvislosti slovenskej otázky 1927-1944

Vítam Vás v blogu histmkrajco.blogspot.com

Sem boli importovane data z môjho prvého/od mája 2008/ zruseneho blog z windows spaces live.

utorok 5. októbra 2010

Transmisia môjho základného blogu http//histmkrajco.spaceslive.com na blog,http://p22841.wordpress.com


Transmisia môjho centrálneho blogu: http://histmkrajco.spaceslive.com, na platformu wordpress: http://histkraj.wordpress.com.




utorok, 28. septembra 2010


blog Priestoru používateľa Phdr.Milan Krajčovič DrSc –z Windows Live Spaces bol presunutý do WordPress.com - http://histkraj.wordpress.com


Profil používateľa Phdr.Milan Krajčovič DrSc HISTORIKER – Windows Live: "– odoslané pomocou panela s nástrojmi Google"


Windows live presúva všetky blogy so zachovaním celého archívu doterajším príspevkov( t. j. u mňa od mája 2008) do svetovo najvýznamnejšieho blogového centra wordpress.com,ktorý sústreďuje 26 miliónov blogov. Nové príspevky aj môjho blogu odteraz sa budú tu zverejňovať pod starým názvom Priestor Milana Krajčoviča, a do blogu sa bude dať vstúpiť aj cez môj pôvodný link z windowslive: http://histmkrajco.spaces.live.com/.Iste ide o určité ochudobnenie môjho Priestoru na Windowslive, lebo sa strácajú zoznamy/mojich vedeckých monografií i prezentácia obálok mojich kníh. To všetko ale úplne nahradzuje môj blog na blogger,http://histmkrajco.blogspot.com kde ako vidno, prebieha aj prezentácia fotiek obálok mojich monografii a rovnako v záhlaví titulnej stránky je zverejnený aj zoznam mojich vedeckých monografií.
Okrem mailov z hotmailu,mesengera sociálne siete, je pre odbornú verejnosť z toho čo zostava do budúcnosti na Windows live, na mojom Priestore zaujímavý hlavne Sky Drive, kde sú uložené moje dokumenty z vedeckého a osobného života vedecké práce publikované online. Samostatný Link je nasledovný:
http://cid-789b5cba7ddcdae9.skydrive.live.com/home.aspx
Aktivity na mojom blogu Priestor.. vo wordpress, možno však sledovať stále aj vo Windowslive v mojom Profile, kde live Mesenger je synchronizovaný s mojim blogom a zaznamenáva príspevky a ich linky z môjho hlavného blogu.Link na moj profil
http:cid-789b5cba7ddcdae9.profile.live.com/

PhDr.Milan Krajcovic,DrSc0 komentárov



piatok, 1. októbra 2010


Priestor Milana Krajčoviča blog,http://histkraj.wordpress.com, teraz je môj základný blog


Ako som už uviedol nižšie 28.9.2010 Windows Live sa spojil s Wordpress a presúva oblasť- Spaces- blogy na platformu Wordpress. Súčasne ale všetky aktivity na tejto mojej hlavnej Homepage sú pomocou synchronizácie s Live Messeenger zaznamenávané aj v mojom profile na Windowslive.
Z tohoto dôvodu niektoré sledované štatistiky, začínajú počítať na mojom blogu odpočiatku, ako DStats.net, alebo aj Countomat, ale napríklad Hitscounter na samostatnej stránke mojej Homepage vo wordpress, pokračuje v kontinuálnej štatistike prístupov do môjho hlavného blogu- Priestor.., t.j- 5125..
Dôležité je, že sa mi podarilo zariadiť, že Countomat zverejňuje aj v mojom blogu Priestore na wordpress vo veľkej ikone celkovú štatistiku/ teda-od 28.9.2010/ prístupov podľa štátov. Za dva dni už tam uvádza prístupy, okrem sk, cz, aj z usa a uk.2.10.2010 boli znovu 3 návštevy z usa,ktoré otvorili po 3 stránky


PhDr.Milan Krajcovic,DrSc0 komentárov


12 komentárov:

  1. I’d come to buy into with you one this subject. Which is not something I typically do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to speak my mind!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Generally speaking, this post showed me some valuble tips to get a rough idea, Though I know it well. We better to share these kind of posts in social media.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. That is exactly how i feel about this.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Yok3d is a new product made by USP Labs. It is meant to give you the pump while lifting weights or doing any other exercise. It was put through 2 case studies, which both showed amazing results.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I quite simply point out you actually produce many great points and I will post a number of thoughts to add in shortly.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. I precisely wished to say thanks once more. I do not know the things that I could possibly have done without the actual solutions shown by you concerning such situation. Entirely was a very fearsome condition for me personally, however , taking note of the skilled tactic you dealt with that took me to jump over fulfillment. I'm just happier for this guidance and then expect you realize what a powerful job that you're undertaking training the others with the aid of your web blog. I'm certain you have never come across any of us.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. You have a lot of helpful ideas! Maybe I should consider doing this by myself.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I must say I’m impressed. Very seldom do I encounter a blog that’s both educative as well as entertaining. Just want to tell you that you've hit the nail on the head. Your thought is fantastic. Kudos is all I can say !!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. One more thing. It's my opinion that there are many travel insurance websites of trustworthy companies than enable you to enter your vacation details and find you the estimates. You can also purchase an international travel insurance policy online by using your credit card. All you have to do will be to enter your own travel information and you can begin to see the plans side-by-side. You only need to find the system that suits your financial allowance and needs after which use your bank credit card to buy that. Travel insurance online is a good way to start looking for a respected company pertaining to international travel cover. Thanks for revealing your ideas.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Oh my goodness! What an amazing post. Thanks Nevertheless I am experiencing a difficulty with your rss . I do not understand why I am not able to subscribe to it. Is there anybody having similar rss problems? Anyone who knows about the problem please kindly respond. Thnkx.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. You have done it again! I keep on coming back again to your site for reliable material and I am never dissatisfied. Thank you

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Great post, I just bookmarked your site and I'll definitely return again. -Mandarin Station Post Office

    OdpovedaťOdstrániť

 
blogger Milan Krajcovic