Free counters!

Slovenské národné hnutie v medzinárodnom kontexte

Slovenské národné hnutie v medzinárodnom kontexte
Moja posledná vedecká kniha

Zoznam mojich 9.vedeckých monografií

  • Moje vedecké monografie: Slovenské národné hnutie v medzinárodnom kontexte. Od roku 1820 do vzniku Slovenského štátu. Autor: Milan Krajcovic ISBN: SAP 2009 Súhrnná vedecká synteza medzinarodneho kontextu slovenskeho emancipacneho hnutia v 19 a 20 storoci. Doteraz taka praca nevznikla Upraviť Odstrániť Poradie Medzinárodné súvislosti slovenskej otázky 1927/1936–1940/1944. Maďarské dokumenty v porovnaní a dokumentmi v Bonne, Bukurešti, Viedni a Prahe. Autor: Milan Krajcovic Pridať ISBN 978-80-8095-034-7 komentovaná vedecka edicia tajnych doteraz neznamych dokumentov zahranicných vlád o slovenskej otázke 1927-1944. Recenzent napisal, ze ide o mimoriadne prinosne dielo Upraviť Odstrániť Poradie Internationalpolitische Konzeptionen der Lösung der slowakischen Frage. Medzinárodnopolitické koncepcie riešenia slovenskej otázky 1914-1922. Autor: Milan Krajcovic Pridať ISBN vedecka monografia s novymi pohladmi a dokladmi na medzinárodne alternativy riesenia slovenskej otázky Upraviť Odstrániť Poradie Kulminacija hegemonističko političke krize 1860-1875. Novi Sad 1986. Seria Istraživanja 11, 101 s. (351-451), 215 rkp.s. Autor: Milan Krajcovic Pridať ISBN vedecká historicka monografia vydaná v zahranicí Upraviť Odstrániť Poradie Slovenská politika v strednej Európe 1890-1901. Spolupráca Rumunov, Slovákov a Srbov. Veda, vydavateľstvo SAV Bratislava 1971 Autor: Milan Krajcovic Pridať ISBN vedecká historická monografia Upraviť Odstrániť Poradie Slovenská spoločnosť v Uhorsku. Slováci a Juhoslovania v národnoemancipačnom zápase v 30. až 70. rokoch 19. storočia. Veda, 1986 Autor: Milan Krajcovic Pridať ISBN vedecká monografia Upraviť Odstrániť 7. Slováci a Juhoslovania v národnoemancipačnom zápase v 30. až 70. rokoch 19. storočia. Dizertácia na získanie vedeckej hodnosti doktora historických vied- DrSc. 1992 SAV Bratislava

Moje posledné monografie: Slovenské národné hnutie v medzinárodnom kontexte/od 1820,460 s.,obálka

Moje posledné monografie: Slovenské národné hnutie v medzinárodnom kontexte/od 1820,460 s.,obálka
Medzinárodné súvislosti slovenskej otázky 1927-1944

Vítam Vás v blogu histmkrajco.blogspot.com

Sem boli importovane data z môjho prvého/od mája 2008/ zruseneho blog z windows spaces live.

piatok 1. októbra 2010

Priestor Milana Krajčoviča blog,wordpress.com, moj základný blog

Ako som už uviedol nižšie 28.9.2010 Windows Live sa spojil s Wordpress a presúva oblasť- Spaces- blogy na platformu Wordpress. Súčasne ale všetky aktivity na tejto mojej hlavnej Homepage sú pomocou synchronizácie s Live Messeenger zaznamenávané aj v mojom profile na Windowslive.
Z tohoto dôvodu niektoré sledované štatistiky, začínajú počítať na mojom blogu odpočiatku, ako DStats.net, alebo aj Countomat, ale napríklad Hitscounter na samostatnej stránke mojej Homepage vo wordpress, pokračuje v kontinuálnej štatistike prístupov do môjho hlavného blogu- Priestor.., t.j- 5125..
Dôležité je, že sa mi podarilo zariadiť, že Countomat zverejňuje aj v mojom blogu Priestore na wordpress vo veľkej ikone celkovú štatistiku/ teda-od 28.9.2010/ prístupov podľa štátov. Za dva dni už tam uvádza prístupy, okrem sk, cz, aj z usa a uk.2.10.2010 boli znovu 3 návštevy z usa,ktoré otvorili po 3 stránky
Je pozoruhodné,že odvtedy,ako som sa dostal na blogovú platformu wordpress, značne stúpla návštevnosť z usa, k 6..X., za niekoľko dní je to v Priestore 9 návštev a v blogger 8 návštev.9.10. je v Priestore už 13 návštev z usa a v blogspote 9. Ide teda o najpočetnejšie zahraničné návštevy.

5 komentárov:

  1. This site seems to recieve a large ammount of visitors. How do you promote it? It gives a nice individual twist on things. I guess having something authentic or substantial to say is the most important thing.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I always was interested in this subject and stock still am, appreciate it for putting up.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Resources like the 1 you brought up here will probably be incredibly beneficial to myself! I will post a website link to this page on my personal website. I am sure my website visitors will find that extremely helpful.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. You have some helpful ideas! Maybe I should consider doing this by myself.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Good article. It is very unfortunate that over the last decade, the travel industry has had to fight terrorism, SARS, tsunamis, bird flu virus, swine flu, plus the first ever real global economic downturn. Through it all the industry has proven to be powerful, resilient along with dynamic, obtaining new tips on how to deal with trouble. There are continually fresh challenges and opportunities to which the market must again adapt and respond.

    OdpovedaťOdstrániť

 
blogger Milan Krajcovic