Free counters!

Slovenské národné hnutie v medzinárodnom kontexte

Slovenské národné hnutie v medzinárodnom kontexte
Moja posledná vedecká kniha

Zoznam mojich 9.vedeckých monografií

  • Moje vedecké monografie: Slovenské národné hnutie v medzinárodnom kontexte. Od roku 1820 do vzniku Slovenského štátu. Autor: Milan Krajcovic ISBN: SAP 2009 Súhrnná vedecká synteza medzinarodneho kontextu slovenskeho emancipacneho hnutia v 19 a 20 storoci. Doteraz taka praca nevznikla Upraviť Odstrániť Poradie Medzinárodné súvislosti slovenskej otázky 1927/1936–1940/1944. Maďarské dokumenty v porovnaní a dokumentmi v Bonne, Bukurešti, Viedni a Prahe. Autor: Milan Krajcovic Pridať ISBN 978-80-8095-034-7 komentovaná vedecka edicia tajnych doteraz neznamych dokumentov zahranicných vlád o slovenskej otázke 1927-1944. Recenzent napisal, ze ide o mimoriadne prinosne dielo Upraviť Odstrániť Poradie Internationalpolitische Konzeptionen der Lösung der slowakischen Frage. Medzinárodnopolitické koncepcie riešenia slovenskej otázky 1914-1922. Autor: Milan Krajcovic Pridať ISBN vedecka monografia s novymi pohladmi a dokladmi na medzinárodne alternativy riesenia slovenskej otázky Upraviť Odstrániť Poradie Kulminacija hegemonističko političke krize 1860-1875. Novi Sad 1986. Seria Istraživanja 11, 101 s. (351-451), 215 rkp.s. Autor: Milan Krajcovic Pridať ISBN vedecká historicka monografia vydaná v zahranicí Upraviť Odstrániť Poradie Slovenská politika v strednej Európe 1890-1901. Spolupráca Rumunov, Slovákov a Srbov. Veda, vydavateľstvo SAV Bratislava 1971 Autor: Milan Krajcovic Pridať ISBN vedecká historická monografia Upraviť Odstrániť Poradie Slovenská spoločnosť v Uhorsku. Slováci a Juhoslovania v národnoemancipačnom zápase v 30. až 70. rokoch 19. storočia. Veda, 1986 Autor: Milan Krajcovic Pridať ISBN vedecká monografia Upraviť Odstrániť 7. Slováci a Juhoslovania v národnoemancipačnom zápase v 30. až 70. rokoch 19. storočia. Dizertácia na získanie vedeckej hodnosti doktora historických vied- DrSc. 1992 SAV Bratislava

Moje posledné monografie: Slovenské národné hnutie v medzinárodnom kontexte/od 1820,460 s.,obálka

Moje posledné monografie: Slovenské národné hnutie v medzinárodnom kontexte/od 1820,460 s.,obálka
Medzinárodné súvislosti slovenskej otázky 1927-1944

Vítam Vás v blogu histmkrajco.blogspot.com

Sem boli importovane data z môjho prvého/od mája 2008/ zruseneho blog z windows spaces live.

nedeľa 14. marca 2010

Web Prezentácie mojich 9 Monografií

<embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://picasaweb.google.sk/s/c/bin/slideshow.swf" width="288" height="192" flashvars="host=picasaweb.google.sk&hl=sk&feat=flashalbum&RGB=0x000000&feed=http%3A%2F%2Fpicasaweb.google.sk%2Fdata%2Ffeed%2Fapi%2Fuser%2Fhistkraj%2Falbumid%2F5448092762317590145%3Falt%3Drss%26kind%3Dphoto%26hl%3Dsk" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed> Vytvorte prenosnú prezentáciu pre svoju webovú lokalitu, blog, stránku služby MySpace atď.








Automatické prehrávanie
Odkazy HTML (pre službu MySpace)





Vložiť prezentáciu


Skopírujte nasledujúci reťazec a prilepte ho na svoju webovú lokalitu:


Náhľad prezentácie

http://picasaweb.google.sk/histkraj/FotoMonogrOrezane#

http://picasaweb.google.sk/s/c/bin/slideshow.swfhttp://picasaweb.google.sk/s/c/bin/slideshow.swf



Fotografie označené hviezdičkou Monografie

9 komentárov:

  1. Zial na tejto stranke sa prezentácia automaticky nezjavuje v tomto zápise blou, treba 2x klikat/ale na stranke Priestor... je velkoplošne,ale to nie je v súvislostis týmto vkladom ,ale cez winlive.. Zato na ďalších stránkach sa zajavuje automaticky: http://histmkrajco.blogspot.com a na Myspace v blogu: http://www.myspace.com/histkraj

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I’d have to go along with with you on this. Which is not something I usually do! I enjoy reading a post that will make people think. Also, thanks for allowing me to comment!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Generally speaking, this post showed me some valuble tips to get a rough idea, Though I know it well. We better to share these kind of posts in social media.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Most of us require even more this sort of site owners just like you on the internet and also a lot fewer spammers.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. This is clearly a well written article. My only issue is I am having an issue with your RSS feed . For some reason I am unable to subscribe to it. Is there anybody have an similar RSS problem? If anybody else is having a similar issue please let me know Gessford175@gmail.com.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Thanks for your article on the travel industry. I would also like to include that if you're a senior contemplating traveling, it's absolutely crucial that you buy traveling insurance for retirees. When traveling, older persons are at high risk of getting a professional medical emergency. Obtaining the right insurance policies package for your age group can look after your health and give you peace of mind.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. I like this website because so much utile stuff on here : D.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Wonderful post, I just bookmarked your site and I'll definitely return again. -Hennepin County - Eden Prairie Service Center

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Valuable tips provided I’m quite delighted to go through this write-up..thanks for presenting people wonderful info.Excellent walk-through. I appreciate this write-up.

    OdpovedaťOdstrániť

 
blogger Milan Krajcovic